ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Какво разкрива за теб любимият ти цвят?

Искаш ли да знаеш какво разкрива любимият цвят за твоята личност? А също какво мислят другите за него? Дошъл си на точното място…

Бял

Ако любимият ти цвят е бял, никой не може да те обвини, че си объркан и неорганизиран. Да си независим е много важно за теб, а освен това имаш нужните логични умения да се измъкнеш от всяка трудност, която срещнеш.

Статистика

Бялото е любимият цвят на 1-2% от хората и най-нелюбим на 3-5%.

Интересен факт

Знаеш ли, че белите коли се считат за най-сигурни? Очевидно, другите шофьори се съобразяват най-много с този цвят.

Черен

Ако черното е цветът, който най-много ти харесва, най-вероятно си роден лидер. Искаш да имаш власт и контрол над другите, но може също да си и внимателен, чувствителен и артистичен, когато има такава възможност. Не обичаш много да споделяш, затова най-вероятно не би заел любимата си черна риза на някой друг, нали?

Статистика

Черното е любим цвят на 9% от мъжете и 6% от жените, много малко не харесват черно – само 1% от населението.

Интересен факт

Знаеш ли, че в Китай традиционният избор за цвят на дрехите на момчетата е черен?

Сив

Ти си известен с твоите спокойствие и благоразумие, които са много важни характеристики за хора с важни задължения (и на работа, и в дома). Добър си при разрешаването на конфликти и другите често ти се възхищават за това.

Статистика

Сивото е любимият цвятна приблизително3% от мъжете и 1% от жените. Най-непопулярен е сред жените – цели 17% не го харесват.

Интересен факт

Знаеш ли, че човешкото око може да различава около 500 нюанса на сивото? А ти си мислеше, че са само 50, нали?

Червено

С ясно определени цели, ти знаеш какво искаш, въпреки че понякога рискуваш твърде много, поради желанието си да постигнеш повече. Външният вид е важен за теб, а също и физическата задоволеност, затова може би си доста популярен сред срещуположния пол.

Статистика

1 на 14 мъже и 1 на 11 жени избират червеното за свой любим цвят, така че, да, много сте. Защо не си направите клуб?

Интересен факт

Червеното е цветът, който новородените започват първо да различават (приблизително на 2 седмици).

Синьо

Ти цениш най-много вътрешния мир и истината, затова влагаш много енергия да откриваш точните хора и да ги правиш щастливи. Нищо чудно, че повечето от тях просто обожават компанията ти!

Статистика

Синьото е любим цвят на повече от половината мъже и една трета от жените и засега е най-предпочитаният цвят!

Интересен факт

Знаеш ли, че 1 на 12 човека има сини очи?

Зелен

Зеленият е цветът на лоялността, затова ти си с потенциал да бъдеш идеален партньор, приятел и служител. Ти си много честен, затова цениш честността и у другите. Репутацията е важна за теб: тази и на хората, с които споделяш живота си.

Статистика

Зеленото е вторият предпочитан цвят от мъжете и една трета от жените. Интересно е, че 6% от жените въобще не го харесват…

Интересен факт

Знаеш ли, че зеленият е цветът, който най-много отпуска очите ни?

Жълт

Знанието и опитът са двете най-ценни неща за теб, затова ти обичаш да опитваш по нещо ново. Обичаш да споделяш знанието си с другите и от теб ще стане добър учител или родител. На теб не ти харесва да следваш тълпата - обичаш да отстояваш индивидуалността си.

Статистика

Жълтото елюбим цвят на много малко хора и нелюбим на цели 13%!

Интересен факт

Знаеш ли, че според психолозите жълтото е цветът на щастието?

Виолетов

Хората често те укоряват за перфекционизма ти и нуждата да контролираш всичко, но това не винаги са лоши неща…В определени аспекти на живота, те носят успех, а ти знаеш също как да накараш другите да направят това, което искаш.

Статистика

Много малко мъже предпочитат виолетовия цвят, но сред жените е много популярен (вторият най-предпочитан) и първият избор на повече от една четвърт от жените!

Интересен факт

Знаеш ли, че виолетовият е цветът на епилепсията?

Кафяв

Не обичаш материалните неща, вместо това искаш вътрешно спокойствие, да имаш много приятели и интересни преживявания! Ти си уравновесен човек със стабилен живот, като можеш да пренесеш тази стабилност и към останалите около теб. Ако приятелството имаше любим цвят, той със сигурност щеше да бъде кафяв.

Статистика

За съжаление, кафявото е цветът, мразен от всеки един на четирима мъже и една на пет жени… Но какво те интересува? Понякога е хубаво да си различен!

Интересен факт

Знаеш ли, че повечето диаманти, срещани в природата са кафяви?

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56