ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Кое е твоето животно покровител за 2019?

Знаешe ли, че всички имаме повече от едно животно покровител? Точно така, нашето животно закрилник, което ни дава сила, се променя всяка година, в зависимост от чертите на характера ни, които доминират в този период. Искаш ли да знаеш кое е твоето животно покровител за 2019 според зодията ти?

Овен – котка

Като типичен огнен знак, ти бързо се палиш и без много да му мислиш показваш пред всички характера си. Досущ като котка, която мързеливо се излежава под сянката на някое дърво, ти можеш тутакси да скочиш и да започнеш да съскаш, ако някой те притесни. Тази година ще имаш нуждата да се чувстваш много независим, но накрая винаги ще се връщаш с облекчение у дома при близките си. Също като твоето животно покровител за годината.

Телец – куче

Предаността е качеството, което ще повлияе много на живота ти тази година, а всички знаем, че най-преданото от всички животни е кучето. Ще бъдеш най-щастлив, когато си заобиколен от близките си, но също като твоето животно на силата, ще бъдеш готов да изръмжиш, когато не ти харесва как се държат с теб или с твоите близки.

Близнаци – орел

Орлите са прецизни и горди същества. Също като теб – през по-голямата част от годината. Ново откритие за теб тази година ще бъде възхищението ти към професионалния успех. И също като орел – ти ще бъдеш готов да нанесеш удар, когато усетиш жертва под себе си. Така че хората, които се изпречат на пътя ти тази година, по-добре да се пазят!

Рак – делфин

Тази година ще донесе много позитивни неща в живота ти, така че ще се чувстваш щастлив и окрилен. Също като делфините, ще скачаш весело наоколо и ще се кикотиш постоянно. И повечето хора ще те обожават заради позитивността, която излъчваш – също, както обожават делфините.

Лъв – паун

Лъвовете са горди същества през повечето време, но дори още по-горди ще бъдат те през 2019. „Надут като пуяк“ – това ще бъде най-точното определение за лъвовете тази година. Също като твоето животно покровител, ти гордо ще обикаляш своята територия – офиса, дома, квартала си. И не без причина – голям успех вещаят звездите за теб тази година.

Дева – мравка

Мравките са малки, но силни за размерите си същества. Това се отнася и за твоите усилия през 2019 – малки, но с големи резултати. Поне от твоята гледна точка. Може малко да подразниш хората в твоето обкръжение, като често се намираш там, където не трябва да бъдеш.

Везни – сова

През 2019 везните ще бъдат много възприемчиви, ще взимат мъдри решения, които ще водят до страхотни резултати. Мъдри и съобразителни като сови. Но това няма да е единствената им прилика с това животно на силата. Тази година везните ще бъдат също и нощни птици и ще вършат по-голямата част от работата си, докато другите сладко спят.

Скорпион – мечка

Също като заспала зимния си сън мечка и ти ще си доста мързелив през по-голямата част от годината. Но след като веднъж се събудиш, определено ще оставиш след себе си следа - досущ като мечка, която маркира територията си. Колегите ти може дори да се уплашат от твоята увереност, но всички знаем, че нищо не би застанало на пътя ти.

Стрелец  - дракон

Тази година определено ще бълваш огън и жупел, също като твоето животно покровител. Несправедливостта дълбоко ще те наранява и ще се опиташ да направиш света едно по-добро място. Но усилията ти ще бъдат напразни и само ще причинят вреди. Но един дракон никога не се предава, дори и нещата да не вървят според плановете му.

Козирог – вълк

Вълците са винаги гладни. Такъв ще бъдеш и ти през 2019. Но не за храна, а за успехи. Това ще те направи много по-решителен от когато и да било преди, което неизменно ще направи голямо впечатление на хората в твоя живот.

Водолей – лисица

Лисиците са хитри. И ти също ще трябва да си такъв, ако искаш да постигнеш това, което си си наумил за 2019. Някои хора няма да одобряват постъпките ти, но щом разберат, че намеренията ти не са лоши, въпреки манипулациите, те ще оценят усилията ти.

Риби – костенурка

Костенурките са бавни и спокойни същества, но в същото време и много издръжливи. Може и да не даваш вид на човек, който преследва неуморимо целта си, но ако някой застане на пътя ти и се опита да наруши спокойствието ти, ти бързо ще се мобилизираш и ще го прогониш с упорство.

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56