ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Кои са Спящата Красавица и Принца?

Стани експерт в съня заедно със Спящата красавица и Принца! Разбери как да си осигуриш сън като в приказка.

Всички знаем приказката за Спящата красавица, която била прокълната от злата орисница да спи цели 100 години. Ако преди време това е било проклятие, то сега със сигурност много хора мечтаят да имат толкова време за почивка, на фона на забързаното ежедневие. Пълноценният сън е важен, за да си здрав и максимално ефективен през деня. Затова с удоволствие ти представяме Спящата красавица и Принца, които имат много да ти разказват, когато става въпрос за добър сън.

За 100 години, Спящата красавица е натрупала много опит и без съмнение е експерт в съня. Все пак, не познаваш друг, който да е спал 100 години, нали? :) Тя е специалист, на когото можеш напълно да се довериш, когато става въпрос за пълноценен и здравословен сън. Тя работи и в същото време е чудесна домакиня. Спящата красавица обича да се грижи за хората и да споделя опита и знанията си с останалите, защото вярва, че той ще бъде полезен за всички. Няма да повярваш колко интересни неща ни разказа, но за тях - в следващата статия.

Знаеше ли, че изборът на матрак зависи от това в каква поза спиш? Или пък че има матраци, на които сам избираш мекотата? Принцът например, доскоро нямаше и представа за тези неща. Той не е като познатите ни принцове, които си седят в двореца, а напротив. Работи много и не му остава много време за почивка. Затова разчита, че Спящата красавица се е погрижила в малкото време, което му остава за сън, той да се наспи пълноценно, за да се събуди на следващия ден с нови сили за работа.

Заедно със Спящата красавица и Принца ти също можеш да се превърнеш в един експерт в съня! Или просто да разбереш как да си осигуриш сън като в приказка.

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56