ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Международен ден за бой с възглавници

Международният ден за бой с възглавници може да се определи като един от най-интересните празници. Целта е чиста форма забавление и тук притеснението няма място. Няма точен ден, в който се отбелязва, но винаги е първата събота на месец април. Идеята се заражда през 2001, когато флаш мобовете са във възход. Започва в Ню Йорк и постепенно се разраства в целия свят. В България се празнува за 5-ти пореден път. 

Боят с възглавници вероятно е съществувал още преди да заспя 100-годишния си сън или дори откакто са се появили възглавниците, но съвременните технологии и интересът на хората към различни щури забавления го правят изключително популярен. Организирането на мероприятието се превръща в културно-забавен феномен. Стотици хора от различни страни се събират в един и същи ден. И много важно правило е всичко да се документира и след това да се споделя в социалните мрежи.

За да участваш, трябва да спазиш някои правила. На първо място да се снабдиш с оръжие, и по-точно, пухкаво оръжие. Изглежда възглавницата може да служи не само за сън. Можеш да участваш в масовия „бой,“ организиран в твоя град или да си го спретнеш вкъщи, както правим ние с Принца. Специално за Pillow fight day има и специални отстъпки на възглавниците. С Принца успяхме да открием най-подходящото „оръжие“ за нас в боя с възглавници. Важно е възглавниците да не са твърди, дебели или тежки. Обикновено един бой с възглавници продължава от 15 до 20 минути, но ние често надвишаваме времето, защото започнеш ли, губиш представа за времето. Съветвам те и ти да опиташ, защото е един чудесен начин да се освободиш от стреса и да избягаш за момент от обичайното ежедневие. А и смехът и зареждането с добро настроение са гарантирани!

Едни от най-масовите боеве са отбелязани в Ню Йорк, Варшава и Париж. Всяка година имаме шанса и ние да се включим в челните места, затова взимайте по една възглавница и нека забавлението започне! И не забравяйте – всичко трябва да се документира и да се сподели в социалните мрежи, за да могат още хора да се включат в тази весела инициатива. А и ако не е заснето, случило ли се е въобще? ;)

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56