Твоята количка е празна!

Опитай

Нов понеделник, нова седмица, нови цели – но как?

Има дни, в които просто не ти се иска да станеш от леглото. Открий пълноценния сън, с който дори и понеделник е поносим. 

Нов понеделник, нова седмица, нови цели – но как?

Има дни - и понеделник определено е един от тях, когато просто не ти се иска да станеш от леглото. Представяш си как си избягал далеч и си сменил името си или как летиш върху матрака си, докато стигнеш до работа. Да, кафето може да те накара да се почувстваш малко по-добре сутрин. Но нека не се лъжем. Истинското щастие започва от добрия сън, който може да накара дори понеделник да изглежда поносим.

Алармата – най-страшният кошмар за съня

Единственото нещо, което ни пречи да счупим на парчета алармата е фактът, че обикновено тя е нашият телефон. Вече сме в деструктивна връзка с нея. Всеки ден се събуждаме с мъка, мразим я, но всяка нощ отново я настройваме за следващата сутрин. Всички имаме малко или в повече проблеми със съня.

Качествен сън, спорт и здравословно хранене

Нека започнем отначало. Въпросът не е в силното кафе, а в добрия сън, който постигаш чрез удобното и комфортно легло, от което ще ставаш всяка сутрин все по-малко изморен и с повече енергия. Ако добавим към добрия сън доза зареждащи тренировки и здравословна храна, нещата вече започват да придобиват малко по-завършен вид, не мислиш ли? Защото целите ти са обвързани с малките, ежедневни избори.

Добрият матрак е също толкова важен

Ако имаше избор, нямаше ли да избереш превъзходен комфорт с екстра височина? Според Фън Шуй експерти, височината на леглото може да определи качеството на съня ти, т.е. и настроението ти. Избирайки матраци Еър +, ти избираш удобство от най-високо ниво. Матраците Еър+ отлично комбинират две технологии: пружините от пяна Octaspring® и последно поколение джоб пружини. За да може матракът да се адаптира по твоето тяло, а не обратното. Всяка нощ на твоя Еър + матрак е като почивка след тежък ден. Не чакай повече – сега е твоят шанс. Твоят сън като в приказка те очаква!

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56