Твоята количка е празна!

Опитай

С матраците Еър+ сякаш спиш върху облак

Неповторимият комфорт среща съвременните технологии. Отпусни се на матраци от ново поколение.

Ако се замислиш, че ще прекараш следващите 3 от 10 години върху своя матрак, ще ти се прииска да инвестираш в най-добрите условия за сън. Матракът, върху който ще прекараш това време, трябва да бъде надежден и удобен. По тази причина ние от Дормео подобрихме нашата луксозна линия хибридни матраци Еър+, която се грижи за здравословния и качествен сън. Все пак, добрият сън е това, което всъщност си купуваш, нали?

Със зони за отлична поддръжка и комфорт

С цел да подобрим още повече условията за сън, създадохме матраците Еър с модерен дизайн и зони на комфорт за различните части на тялото. Те осигуряват отлична поддръжка и комфорт в зоните на натиск - точно там, където е най-необходимо.

Матракът, за който другите матраци мечтаят

Еър+ са хибридна линия матраци, дизайнът на която съчетава патентованата технология Octaspring®, която осигурява приказен комфорт, и джоб пружини за стабилност. Джоб пружините са много издръжливи и дават допълнителна стабилност на матрака. Те са устойчиви на деформация и придават приятно усещане за подскачане. Благодарение на слоя от джоб пружини, матракът получава екстра височина, за да спиш на високо и комфортно легло.

В комбинация с Octaspring® технологията, линията матраци Еър+ ти дава невероятен комфорт, за който другите матраци само могат да мечтаят.

Технология Octaspring® - доказано осигурява по-спокоен сън

Octaspring® е иновативна патентована технология, смятана за най-голямото откритие в продуктите за сън за последните 20 години. Тя се използва ексклузивно за матраци Dormeo®. Това са пружини от пяна, които имат формата на пчелна пита. Уникалният им дизайн им позволява да се движат свободно във всички посоки. Това ги прави супер адаптивни към всяка извивка на тялото, за да ти осигурят приказен комфорт. Знаем, че когато споделяш леглото с някого, това може да се окаже истински кошмар. Octaspring® пружините решават този проблем. Те не позволяват пренос на движението и са напълно безшумни за разлика от металните пружини. Затова не усещаш, ако партньорът ти става, ляга или се завърта – страхотно решение за двойки! Octaspring® пружините са до 8 пъти по-дишащи от блок пяната. Затова гарантират отлична проветривост на матрака, без задържане на влага и претопляне. Това ти дава и още нещо: перфектна хигиена.

Сякаш спиш върху облак

Най-хубавото на матраците Еър+ е, че те са достатъчно стабилни, за да поддържат тялото ти и в същото време нежни там, където имаш нужда. 100% персонализация.

Независимо дали спиш по гръб, настрани или по корем, матрак Еър+ се отлива по формата на тялото ти и осигурява оптимална опора.

С Еър+ сънят ти е напълно спокоен. Няма да се будиш от партньора ти, който се върти нощем, от децата или домашните любимци.

Калъфът на Еър+ е обогатен с Tencel® евкалиптови нишки, за да ти даде максимална нежност и прохлада, без задържане на влага.

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56