ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

След 100 години сън

Спящата красавица съветва:

"Kато Спяща красавица мога да ти дам един личен и изпитан съвет – за повече красота и здраве – наспивай се добре!"

Понякога, като излизаме по женски и си споделяме, другите принцеси ме питат как поддържам хубостта си? И понеже обичам да помагам на всички, ще кажа тайната си и на теб – със сън, разбира се! След 100 години сън съм сигурна, че благодарение на него с Принца се радваме на чудесно здраве и чаровно излъчване, всеки ден. Сега ще ти разкажа какво научих за съня, здравето и красотата до сега. Все пак, като Спяща красавица, именно сънят е моята малка тайна за красота.

Специалистите са доказали последиците от качествения сън върху организма и външността ни. Пълноценната почивка сваля от напрежението и стреса. Когато си се наспал добре, си много по-спокоен, а настроението ти – по-добро. Това няма как да не се отрази и на външността ти – усмихнатите и щастливи хора са много по-хубави и чаровни.

Освен това, сънят прави кожата по-красива. Това се случва, защото в състояние на покой клетките се регенерират, хидробалансът и клетъчната структура се възстановяват. Ако носиш грим, задължително трябва да го свалиш, преди да си легнеш, за да може през нощта порите ти да дишат и производството на колаген и еластин в кожата да се ускори. Така, реално, достатъчното количество сън в денонощие подмладява.

И съответно - липсата на сън ни състарява. Недостатъчната почивка е причина кожата да загуби от блясъка и еластичността си, а след това и бръчките започват да се появяват. Недоспиването носи и неприятни белези, които никоя принцеса не иска да вижда на лицето си – тъмните торбички под очите…

Затова и след 100 години сън изглеждам толкова добре и не съм остаряла и ден – той ме поддържа свежа, а кожата ми – млада и еластична. Ако искаш и ти свежо лице и млада кожа с хубав цвят – наспивай се добре! И винаги, винаги, преди сън почиствай грима си и нанеси хидратиращ крем, който да подхранва кожата на лицето ти и да работи за теб, докато ти си почиваш на удобния матрак.

Сънят влияе и на килограмите ни. Така че, ако искаш да се радваш на хубава фигура, осигури си и хубав сън. Доказано е, че той спомага метаболизма. Докато спиш, тялото ти „превключва“ от режим на адаптация към околната среда към оздравителен режим. Имунната ти система си набавя хормона на растежа и формира нови антитела, които се борят с атакуващите вируси и болести. А организмът ти се фокусира върху правилното усвояване на храната и спомага метаболизма ти.

Освен това, ако спиш добре, ще намалиш значително апетита си. Храната, разбира се, ще ти бъде все така вкусна, но вече няма да те мами фалшиво чувство на глад. Знаеш ли, че негов причинител е хормонът кортизол? Той се отделя при недостатъчен сън и натрупване на стрес в организма, кара те да посягаш към вредните храни, дори и след като тъкмо си се нахранил – това, което познаваш като чувство на „вълчи глад“, когато си нервен. Освен това, той води до трудно заспиване и лесно събуждане нощем, което значително влошава съня ти.

Лептинът пък е хормонът, който е отговорен за чувството ни на ситост. При пълноценна почивка, той се отделя в организма и влияе пряко на метаболизма и апетита ти. Освен това, лептинът повишава температурата на тялото ти и те кара да изразходваш повече енергия - благодарение на него гориш по-лесно калории.

Затова като Спяща красавица мога да ти дам един личен и изпитан съвет – за повече красота и здраве – наспивай се добре!

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56