ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Сън от А до Я

Наближава един от най-светлите български празници, а именно 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост. На този ден в България честваме създаването на глаголицата от Кирил и Методий, известни още и като Солунските братя.

Сигурна съм, че си спомняте как сте учили буквите през първата си учебна година и подготовката за празника на буквите след края на първи клас. Радостта, че мога да чета и науча сама стихотворението си за празника беше огромна. Да, и аз се върнах в спомени :)

Четенето преди сън - един от най-добрите ритуали преди лягане

За мен четенето на книги е едно от любимите ми занимания и много обичам да чета в леглото преди сън. Знаете, че всеки си има различни ритуали преди лягане, за да може да заспи по-лесно. Именно книгите са моят ритуал за заспиване, те ме отпускат, карат ме да мечтая и да посрещна Сънчо по-бързо и по-спокойна. Определено за мен това е по-добрият вариант от таблет, телефон или лаптоп, които с лъчението на екраните си напрягат очите, а понякога водят до кошмари.

Обичам да чета приключенски книги, в които се разказва за приказни герои, чиито живот е пълен с вълнуващи преживявания. Така бързо се унасям в сънища за дълъг и пълноценен сън на удобния ми матрак от Dormeo®.

Когато съм в леглото обичам да ми е удобно и уютно, затова съм превърнала спалнята в едно райско кътче. Питате се как ли? С Dormeo® разбира се. Там винаги откривам най-качествените и най-практичните продукти за мен. И имам изненада за вас. По случай 24 май офертите са наистина приказни. Аз например се възползвах от чудесната възглавница Мемосан класик, която е с късчета мемори пяна и мога да си регулирам височината – висока или ниска, само изваждам или добавям от пълнежа. Благодарение на мемори пяната, възглавницата се отлива по всяка извивка на главата и врата ми. Горещо ви я препоръчвам :) Сега отстъпките са до 70% и Dormeo® не спира да ме изненадва. С поръчката си получих и подарък калъфка за възглавницата. Кажете после как да не им се доверявам всеки път?

Разгледате сайта и споделете какво ново и свежо сте си избрали.

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56