Твоята количка е празна!

Опитай

#СънКатоВПриказка

Сънят е времето, когато тялото се отпуска, а умът се пренася в друг вълшебен свят, за да преследва най-съкровените мечти и стремежи. Dormeo® осигурява пълноценна почивка на тялото и ума. За да пътешестваш на воля в страната на сънищата.

Dormeo® покани Спящата красавица и Принца, които да ти помагат в избора на най-подходящите продукти за сън за теб и любимите ти хора.
Изживей своя сън като в приказка с Dormeo®!

Представяме ти Спящата красавица

Спящата красавица е експерт по съня с голям опит. Никой друг не е спал по-дълго от нея - цели 100 години. Като експерт, тя знае, че продуктите за сън се избират според индивидуалните нужди. Спящата красавица работи и се грижи за дома и близките си. Като принцеса, за нея е важно благоденствието на всички хора. Затова споделя личен опит и впечатления. Спящата красавица вярва, че добрият сън означава хубав живот.

Запознай се с негово височество Принца

Принцът работи много и има малко време за почивка. Не е много запознат с продуктите за сън, но знае, че си има експерт по съня вкъщи. Разчита, че Спящата красавица се грижи за дома им. И личния му комфорт, разбира се Обича да се шегува, че само когато Спящата красавица се е наспала, неговият ден е чудесен!

Регистрирай се

, за да получаваш известия от Спящата красавица и Принца за нови видеа, статии и специални оферти.

 

*Задължителни полета

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56