ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Toп матраци

Топ матраци

Подходящият топ матрак може да придаде необходимата мекота, ако леглото ти е прекалено твърдо или да добави твърдост, ако се нуждаеш от по-добра опора.

Подреждане по Сортирай по

Артикул (и)

Затвори

Артикул (и)

Затвори

Топ матрак Дормео - осигури по-дълъг живот на твоя матрак

Матракът ти е вече не е толкова удобен, колкото преди, но смяташ, че все още не е дошло време да го сменяш? Или може би вкъщи имаш диван, който се чудиш как да направиш по-комфортен, за да го използваш по-дълго и по-пълноценно? И в двете ситуации решението може да бъде едно и също - топ матрак. Неслучайно в днешното ни забързано ежедневие топ матраците набират все по-голяма популярност.


Какво представлява топ матракът и каква е неговата роля за осигуряване на още по-голям комфорт в твоя дом? Топ матракът е тънък безпружинен матрак, който има различна степен на разтягане. Може да се използва както самостоятелно, така и заедно с обикновен матрак или диван, за да ги направи по-удобни.


Какви са предимствата на топ матраците и защо да се довериш на топ матрак от Дормео още днес?


Много хора се обръщат към топ матраците, тъй като те притежават редица предимства - изглаждат неравностите на леглото, променят твърдостта на матрака или дивана съобразно предпочитанията на ползвателя, а също така и предпазват класическия матрак от износване, тъй като го обгръщат изцяло и той не се размества, като така и чаршафите се задържат на мястото си. Освен това топ матраците са много лесни за поддръжка. Ортопедичните топ матраци на Дормео са чудесен избор и за тези, които често пътуват, защото транспортът им е значително улеснен, тъй като са компактни и позволяват лесно пренасяне.


Топ матраците, които се предлагат в Dormeo, отразяват най-актуалните тенденции в дизайна и са съобразени в максимална степен с последните изследвания в областта на съня. Изработени са от мемори пяна, екосел пяна или по технологията Октаспринг, комбинираща подкрепата и комфорта на пяната с функционалността на пружините, и следват извивките на тялото, за да ти предоставят максимален комфорт, докато си почиваш. Те са хипоалергенни и осигуряват защита срещу бактерии и неприятни миризми.


Как да избереш добър топ матрак?


Добрият топ матрак трябва да отговаря на няколко основни критерия, сред които да е удобен, дишащ, да може да се пере в пералня, а също така и да предпазва от алергени и бактерии. Ако твоят матрак не е хипоалергичен, топ матракът може да предложи перфектно решение на този проблем.


Топ матраците могат да варират от тънък, подплатен предпазен чаршаф до дебели подложки, които са почти като малък матрак. По-дебелите са чудесни за предоставяне на допълнителна мекота на твърд матрак и често могат да бъдат използвани като заместител на матрак за твоите гости или за спане на открито. Открий по-тънки или по-дебели топ матраци при нас в Дормео и удължи с години живота на твоя матрак!


А ако все пак вече трябва да смениш стария си матрак, имаме страхотни предложения за теб в секцията Матраци!

Ако пък спалнята ти има нужда от освежаване, те каним да разгледаш нашите предложения в секция Спално бельо!

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56