ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Топ Матрак Еър +

Временно няма наличност
Photo
Video

Превърни матрака, дивана или пода в по-удобна зона за сън с този иновативен топ матрак, който предлага 4 слоя персонализирана опора за тялото. Благодарение на технологиите Ecocell и Octaspring, топ матракът е снабден с  3 отделни зони, за да осигури максимален комфорт. Системата AirX гарантира прохладна и суха среда, а обработката с CleanEffect го поддържа свеж за по-дълъг период от време.

Топ Матрак Еър +
519,90 лв.
Club5*: 493,91 лв.
Продуктът не е наличен, свържете се с нас на: 02/80 843 56
Бърз преглед

Превърни матрака, дивана или пода в по-удобна зона за сън с този иновативен топ матрак, който предлага 4 слоя персонализирана опора за тялото. Благодарение на технологиите Ecocell и Octaspring, топ матракът е снабден с  3 отделни зони, за да осигури максимален комфорт. Системата AirX гарантира прохладна и суха среда, а обработката с CleanEffect го поддържа свеж за по-дълъг период от време.

Виж повече
Детайли за продукта

Предназначен да осигурява допълнителен комфорт и релакс

Дормео има дългогодишен опит в проучванията, проектирането и производството на продукти с високо качество, целящи да осигуряват пълноценен сън, за да може сутрин да се събуждаш спокоен, освежен и готов да започнеш деня си. Последната ни иновация е Еър + Топ Матрак, който придава допълнителна опора и комфорт на матрака ти, за да облекчи болките в гърба и да превърне времето за лягане в желан и очакван момент.

Допълнителна опора, там където се нуждаеш от нея

Ако леглото ти е прекалено твърдо или много меко, не е удобно и не осигурява достатъчно опора, това може да доведе до болки в гърба и безсънни нощи, след които ще се събуждаш уморен и неспособен да се наслаждаваш на деня. Не е нужно да купуваш нов матрак, за да промениш начина си на сън, достатъчно е да си набавиш новия Еър + Топ Матрак и неговите четири слоя релаксиращ комфорт.

  • Ядрото на топ матрака се състои от два слоя пяна Ecocell®, с гъвкава, 3D клетъчна структура, която се адаптира към тялото и осигурява стабилна опора и комфорт, необходими на гръбначния ти стълб, за да е здрав. Уникалният дизайн позволява отлична циркулация на въздуха, за да поддържа леглото ти сухо и хигиенично, осигурявайки здравословна среда за сън.
  • Слоят пружини с мемори пяна Octaspring® осигуряват постоянна, персонализирана опора с 8 колони, които следват всеки контур и движение на тялото ти. Тази иновация осигурява динамична опора при всички пози за сън, независимо дали спиш настрани, по гръб или по корем.
  • Калъфът е изработен от влакна TENCEL ™ Modal, осигуряващи мека, „дишаща“ материя, произведена от естествено отгледана, букова дървесина, чрез екологичен метод. Обработен е с технология CleanEffect®, за да поддържа топ матрака свеж и без бактерии, акари и миризми.
1
2
3
4
Dormeo Air+ Topper
  • Калъф с влакна TENCEL™ Modal и обработен с техология CleanEffect®
  • 1,5 см Ecocell®
  • 4 см пружинен слой Octaspring®
  • 1,5 см Ecocell®

Три зони, покриващи цялото тяло

Ядрото на слоя Octaspring® е проектиран с три специални зони за максимален комфорт, с възможност за персонализиране спрямо индивидуалните нужди на главата и врата, бедрата и краката.

Стилен дизайн, „дишаща“ материя

Топ матракът е със стилен и високотехнологичен дизайн, в бял цвят и с релефни окръжности, ексклузивен за серията Еър +. Страните на топ матрака са покрити с иновативната система AirX - „дишаща“ мрежа, която осигурява непрекъсната циркулация на въздуха и комфорт. Долната страна на топ матрака е снабдена с анти-плъзгащи стопери за стабилно фиксиране, без опасност от разместване през цялата нощ.

височина7 см

Dormeo Air+ Topper

Допълнително легло за гости, повече комфорт на къмпинг

Топ матракът може да се използва, както върху матрак, така и за превръщане на дивана в по-удобно легло, или в каравана, за да ти осигури домашен уют, докато си на път. Лек и лесен за пренасяне, топ матракът е подходящ за ползване навсякъде, където имаш нужда от качествен сън.

Техническа информация
Octaspring® Да
Двойно ядро Да
Височина 7 см
Зони на ядрото 3
Линия Dormeo Хармония
Материал Екосел®, Октаспринг пружини
Покритие Top fabric: 76% polyester, 24% modal (TENCEL™); Side fabric: 100% polyester (AirX System); Bottom fabric: 100% polyester with anti-slip dots
Програма Dormeo спане
Ядро Foam layers: polyurethane foam (Ecocell®); Springs layer: 100% polyurethane foam springs (Octaspring®)

Клиентско мнение (0 Ревю(та))

Все още няма мнения за този продукт...

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56