Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Пейнт Рейсър - система за боядисване

Реновирай дома си за нула време с Топ Шоп Пейнт Рейсър, практичен комплект за лесно и бързо боядисване 2 в1. Забрави за вечната бъркотия и капещата боя - само сипи боята в ролера и започни да боядисваш. С комплекта Топ Шоп Пейнт Рейсър от 5 части, можеш практически да боядисаш всичко.

Пейнт Рейсър - система за боядисване

Редовна цена: 69,90 лв.


Специална цена: 29,90 лв.

Club5*: 28,41 лв.
Стандартна доставка: 3-6 работни дни
Обади ни се на: 02/80 843 56
Бърз преглед

Реновирай дома си за нула време с Топ Шоп Пейнт Рейсър, практичен комплект за лесно и бързо боядисване 2 в1. Забрави за вечната бъркотия и капещата боя - само сипи боята в ролера и започни да боядисваш. С комплекта Топ Шоп Пейнт Рейсър от 5 части, можеш практически да боядисаш всичко.

Виж повече
Детайли за продукта

Боядисай дома си 2 пъти по-бързо с Ролера 2 в 1

Омръзнало ти е да живееш в отдавна неремонтирана гостна или спалня? Най-лесният начин е да освежиш дома си е с прясно боядисване. Но кой може да се справи с това? С Топ Шоп Пейнт Рейсър боядисваш бързо, без да цапаш навсякъде!

С лесния за пренасяне, ръчен Пейнт Рейсър боядисването е бързо, лесно и чисто. Тайната на Топ Шоп Рейсър е вътрешният резервоар за боя, където тя се съхранява, докато ролерът я абсорбира и разпределя равномерно върху боядисваната повърхност. С Пейнт Рейсър спестяваш време, защото не се налага да пълниш отново ролера с боя. Все едно имаш пълна кутия с боя в ръцете си.

Пейнт Рейсър с резервоар за боя

Равномерно боядисване без разливане или капене на боя

С Топ Шоп Пейнт Рейсър боядисването вече не е тежка и мръсна работа. Вече не разливаш или капеш с боята и не e необходимо да покриваш мебелите и подовете, преди да започнеш да боядисваш. Дори ако се наложи да боядисаш тавана.

Ултра абсорбиращата микрофибърна подложка разпределя боята равномерно върху стената. Резултатите дори само след покриване с един слой боя са перфектни.

Боядисваш равномерно

Боядисай стените с 3 лесни стъпки

С Пейнт Рейсър боядисваш в три лесни стъпки: сипваш боя в ролера, затваряш капака и започваш да боядисваш. Когато приключиш, само изплакни с течаща вода и Пейнт Рейсър е готов за следващото боядисване.

 • Сипи боята в ролера

  1. Сипи боята в ролера

 • Затвори капака

  2. Затвори капака

 • Боядисвай лесно и чисто

  3. Боядисваш бързо, без да цапаш

Боядисваш лесно всички пролуки и трудно достъпни места върху всякаква повърхност

Топ Шоп Пейнт Рейсър е единственото, от което се нуждаеш за своите самостоятелни проекти за реновиране на дома. Използвай го, за да боядисваш ламперия, мазилка, стари тапети и още. Подходящ за всякакви повърхности – гладки и по-груби. Не харчи пари за контейнери за боя, тиксо за боядисване и други аксесоари, обикновено необходими, когато боядисваш. Смени ги с Пейнт Рейсър, уредът 2 в 1: ролер и контейнер за боя.

С комплекта Пейнт Рейсър получаваш:

 • Голям ролер

  1 голям ролер за боядисване на по-големи повърхности

 • Малък ролер

  1 малък ролер, идеален за малки ъгли, напр. около контакти, зад радиатор и др.

 • Подложка за ъгли

  1 подложка за прецизно боядисване на ъгли

Допълнителна информация

Клиентско мнение (0 Reviews)

Все още няма мнения за този продукт...

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56