Твоята количка е празна!

Опитай

Пест Реджект Про

Временно няма наличност
Photo
Video

Сбогувай се с досадните комари, оси, мишки, мравки, хлебарки и гризачи. Тук е Пест Реджект Про - мощен уред за борба с вредителите. Той отблъсква вредителите посредством ултразвукови и електромагнитни вълни. Уредът е 100% безопасен за използване, не излъчва шум и миризма. 

Пест Реджект Про
49,90 лв.
Избери опция
Продуктът не е наличен, свържете се с нас на: 02/80 843 56
 • Бърз преглед
 • Детайли за продукта
 • Допълнителна информация
Бърз преглед

Сбогувай се с досадните комари, оси, мишки, мравки, хлебарки и гризачи. Тук е Пест Реджект Про - мощен уред за борба с вредителите. Той отблъсква вредителите посредством ултразвукови и електромагнитни вълни. Уредът е 100% безопасен за използване, не излъчва шум и миризма. 

Виж повече
Детайли за продукта

Отърви се от досадните насекоми по 100% безопасен начин

Опитваш се да опазиш дома си от досадни гризачи, хлебарки, мравки, комари, мухи и други летящи гадини? Искаш ли да се отървеш от тях без да използваш токсични химикали, които са изключително вредни за семейството ти и домашните любимци?

Ако отговорът е "да", то Топ Шоп Пест Реджект Про е твоето решение. Благодарение на ултразвука, уредът отблъсква неприятните насекоми, гризачи, а вече дори и летящите неканени гости - мухи, комари, молци, пчели и оси! Всичко, което трябва да направиш, е да го включиш в контакта и да изчакаш Пест реджект Про да свърши трудната работа вместо теб. Уредът отблъсква вредителите чрез ултразвукова и електромагнитна технология. Пест Реджект Про създава неприятелска среда за вредителите, като излъчва ултразвукови вълни, в комбинация с електромагнитна технология, която работи посредством електрическата мрежа.

Той не убива, а прогонва надалеч вредителите. Без опасни химикали, без отрови или капаниБез консумативи, без батерии, без презареждане.

Само го включи в контакта

Тайната на Пест Реджект Про се крие в ултразвука

Пест Реджект Про използва ултразвукови вълни, които нарушават естественото поведение на насекоми (вкл. летящи) и дребни вредители, правейки средата, в която се намират, непоносима за тях. Така ги отблъскваш, без да ги убиваш, без да използваш вредни за семейството химикали. Пест Реджект Про е напълно безопасен за деца и възрастни, както и към повечето домашни любимци и дори хранителни продукти. Просто го включи в контакта и се наслади на дом без насекоми.

Дом без насекоми и вредители

Ефективното решение срещу всякакви насекоми

Спаси дома си от малките гадинки, довери се на изпитан уред, 100% безопасен за теб и твоето семейство. Топ Шоп Пест Реджект Про ще те избави гарантирано от

 • Плъхове

  Плъхове

 • Мравки

  Мравки

 • Комари

  Комари

 • Паяци

  Паяци

 • Молци

  Молци

 • Хлебарки

  Хлебарки

Отстранява вредители из цялата къща или апартамент

Пест Реджект Про е мощен уред и покрива площ до 300 кв метра, така че лесно защитава цялата ти къща от неканените гости. Използвай го в апартамента, във вилата, в къщата, на работа, в гаража, в мазето, практически навсякъде, където има шанс да делиш 1 помещение с всякакви вредители. Уредът работи постоянно, без консумативи - 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Ниска консумация на електроенергия – 18,4 вата, или 3 пъти по малко от стандартна ел. крушка (60вата). Първите резултати ще видиш след 2-3 седмици.

Пест Реджект Про Пест Реджект Про Пест Реджект Про Пест Реджект Про Пест Реджект Про

Не се притеснявай за децата и домашните любимци - Пест Реджект е напълно безопасен за тях

Пест Реджект е 100% безопасен за цялото семейство, за домашните любимци като кучета и котки - също! Съветваме да не го използваш само, ако имаш домашни любимци гризачи, хамстери, чинчили и змии. Без неприятна миризма, без химия, без шум, без опасност за околната среда! 

Безопасен за домашните любимци

Със светлинен индикатор

Всички знаем, че ставането през нощта може да бъде стресиращо за очите, а понякога дори и опасно. Пест Реджект Про има вградена лампа, която ти осигурява нежна светлина през нощта.
С деликатна нощна светлина
Допълнителна информация

Получаваш:

 • Топ Шоп Реджект Про
 • Упътвания
Top Shop Pest Reject Pro

Клиентско мнение 0 Оценка(и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56

&bsp;За презентация на живо, кликни тук

Остани вкъщи пазарувай безопасно

Поръчай онлайн и получи всичко у дома! #останивкъщи