Твоята количка е празна!

Опитай

Магията на Коледа

Грабни страхотни подаръци с до -61%

 
[banner_timer]
 

Възглавница Евкалипт Класик

Възглавница Евкалипт Класик осигурява подходяща опора на главата, врата и раменете. Идеална за всички пози  на сън. Можете да регулирате височината според личните си предпочитания. Направена от 100% естествени фибри от евкалипт и с отлична терморегулация. Пере се при температура от 60°C, която убива акарите. Размери: 50x70 см.

Възглавница Евкалипт Класик
69,90 лв.
49,90 лв. Kлуб 5*
Избери опция
Обади ни се на: 02/80 843 56
 • Бърз преглед
 • Детайли за продукта
 • Допълнителна информация
 • Техническа информация
Бърз преглед

Възглавница Евкалипт Класик осигурява подходяща опора на главата, врата и раменете. Идеална за всички пози  на сън. Можете да регулирате височината според личните си предпочитания. Направена от 100% естествени фибри от евкалипт и с отлична терморегулация. Пере се при температура от 60°C, която убива акарите. Размери: 50x70 см.

Виж повече
Детайли за продукта

Класическа Възглавница Евкалипт - за отличен комфорт и опора

Дормео възглавница Евкалипт Класик V2 е направена от Тенсел®, 100% естествени фибри от евкалипт с отлични, естествени, терморегулиращи характеристики(напълно абсорбират влагата).

Тенсел® са естествено хипоалергични, осигуряват здравословен сън. Дормео касическа възглавница Евкалипт Класик определено ще бъде любимата ти възглавница, осигуряваща отлични комфорт и опора на главата, врата и раменете за оптимална релаксация по време на сън.

Осигури си спокоен сън и уникална свежест 

Покритието на възглавницата е обогатено с фибри Тенсел®, направени от растението Евкалипт. Фибрите Тенсел® имат отлични изпаряващи свойства, позволявайки на въздуха да преминава през тях, като по този начин осигуряват спокоен сън сред свежест. Абсорбират отлично влагата: „дишат“ с тялото и бързо я освобождават. Те играят ролята на „втора кожа“ заради отличните си термо-регулиращи характеристики. Те са естествено хипоалергични: това означава, че намаляват растежа на бактериите по естествен начин, без да е необходимо да се добавят химикали или специално третиране. В резултат на това, появата на неприятни миризми се предотвратява по естествен начин. Фибрите са изключително меки и идеални за чувствителна кожа. Изработват се с грижа за природата и са 100% естествено биоразградими.

Нагласяш сам височината и мекотата на възглавницата!

Класическата възглавница е с пълнеж от микро фибри Уелслийп® Адванст: те имат отлични термични свойства, приятни са на допир и минимално абсорбират влагата. Уникалната структура създава въздушни джобове, добавящи обем към възглавницата. Височината и мекотата на възглавницата се наглася според личните ти предпочитания (отстрани има цип). Изпирай възглавницата на 60°C. Подходяща за всякакви позиции на сън.

 • Оказва отлична поддръжка на главата, врата и раменете за здравословен и отпускащ сън през цялата нощ
 • Фибри Тенсел, изработени от евкалипт в покритието
 • Естествени терморегулиращи свойства за подходяща температура на покритието
 • Абсорбция на влагата
 • Естествено хипоалергична
 • Намалява растежа на бактериите по естествен начин
 • Естествена мекота
 • Фибрите Тенсел® са по-добри от всички синтетични фибри
 • 100% биоразградими
 • Пълнеж с фибри Уелслийп® адванст
 • Идеална за всякакви позиции на сън
 • Регулация на височината
 • Може да се изпира
Допълнителна информация

*Перете само калъфката на възглавницата. Извадете вътрешността на възглавницата преди да я изперете.

Техническа информация
Линия Dormeo Виталити
Покритие 100% полиестер (softdream microfibers)
Програма Dormeo спане
Размери 50x70 см
Регулиране на влажността Да
Форма на възглавница класически
Ядро 50% лиосел (Tencel®), 50% полиестер (Wellsleep® advanced micro fibre)
миеща се 60°C

Клиентско мнение 1 Оценка(и)

5

1 Ревю(та)

Артикул (и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Vixen

www.dormeo.bg

18.07.2017

Перфектната възглавница за здрав сън
Любимата възглавница на партньора ми! Бях решила да купя други за разнообразие от конкурентна фирма... Имахме голям спор, но го склоних да пробва за една нощ. На другата сутрин като ке събудих, той сладко спеше пак на Дормео възглавницата си. Попитах го какво стана с другата възглавница, а той изръмжа и каза да не съм му докосвала повече съкровището... Сега даже си я мъкне с него и когато сме на път... Започвам да ревнувам... :)))

Артикул (и)