ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Възглавници

ВЪЗГЛАВНИЦИ

Нашите възглавници осигуряват необходимата опора и създават усещане, сякаш спиш върху облак. Разгледай разнообразието от възглавници, които предлагаме и избери подходящата за теб.

Подреждане по Сортирай по

Артикул (и)

Затвори
Page:
  1. 1
  2. 2

Артикул (и)

Затвори
Page:
  1. 1
  2. 2

Възглавници Dormeo - събуди се отпочинал!


Колко висока трябва да е възглавницата?

Мека, твърда, висока или ниска - възглавницата е важна част от твоето легло, тъй като осигурява опора за главата, докато спиш. Идеалната възглавница трябва да ти осигурява максимален комфорт и да те зарежда с енергия за предстоящия ден. Освен това правилната възглавница трябва да предоставя необходимата опора за врата и гръбнака - облекчавайки или предпазвайки от много често срещани форми на болки в гърба и врата. Ако спиш по гръб или настрани, се насочи към по-висока възглавница, докато ако предпочитате да спиш по корем, то най-подходяща за теб ще бъде по-ниската възглавница. Ако не знаеш точно от какво имаш нужда, препоръчваме ти да си вземеш възглавница с пълнеж, който може да се изважда. По този начин можеш да регулираш височината на възглавницата и да откриеш перфекната за теб височина.


Каква възглавница да избереш според позицията на сън?

Един от най-важните фактори, когато избираш възглавница, е позата за сън. Ако височината на възглавницата е прекалено голяма или твърде ниска, когато спиш настрани или по гръб, вратът се изкривява по непривичен начин, което причинява разтягане на мускулите на задната част на врата и раменете и това води до болки и схващания. За хората, които прерпочитат тези две позиции на сън, специалистите препоръчват да се насочат към анатомични възглавници, които оказват по-голяма опора на врата и раменете и поддържат гръбнака изправен. За спящите по корем и тези, които се въртят повече по време на сън, се препоръчват класическите и по-ниски възглавници, които не повдигат главата излишно много, а следват естествената позиция на тялото.


Какво покритие на възглавницата да избереш?

Повърхността на възглавницата също може да бъде източник на комфорт, особено когато имаш специфични нужди като например алергии. Покритието на възглавниците може да бъде антибактериално, хипоалергично, да има силни попивателни и влагоабсорбиращи свойства или да е с голяма проветривост. Също така покритието на възглавницата може да е термоизолиращо и да поддържа естествената температура на тялото, като я изолира от твърде топлия или студен въздух в стаята.

Гамата на Дормео включва възглавници с анатомична и ортопедична форма за всички пози на сън, за хората, страдащи от алергии, и предлага разнообразие от форми и размери. Можете да изберете от повече от 20 възглавници, от такива с мемори пяна и Екосел, до меки пухени възглавници, както и варианти от ниски до много високи възглавници, с пълнеж, който може да се изважда.

Разгледай богатата гама от възглавници на Дормео и открий тази, която ще бъде най-добрият ти приятел за сън през следващите месеци!

Възглавницата върви ръка за ръка със завивката, така че не се колебай, а още сега избери от нашите завивки и одеяла!

За да си осигуриш почивката, която заслужаваш, имаш нужда и от удобен матрак! Можеш да видиш всичките ни страхотни предложения в секция Матраци!

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56