Твоята количка е празна!

Опитай

Охлаждаща възглавница 2в1

Осигури си сън в прохлада с Охлаждаща възглавница 2в1. Класическа, проветрива и адаптивна възглавница със специален слой мемори пяна с охлаждащ гел и пълнеж от синтетичен пух. Регулираш височината по два начина: изваждаш част от пълнежа или слоя мемори пяна с гел. За безупречна хигиена махаш слоя мемори пяна и переш цялата възглавница на 40℃. Размер 45Х65 см.

Охлаждаща възглавница 2в1
79,90 лв.
Избери опция
Обади ни се на: 02/80 843 56
Stock: 4
Стандартна доставка: 3-6 работни дни
  • Бърз преглед
  • Детайли за продукта
  • Техническа информация
Бърз преглед

Осигури си сън в прохлада с Охлаждаща възглавница 2в1. Класическа, проветрива и адаптивна възглавница със специален слой мемори пяна с охлаждащ гел и пълнеж от синтетичен пух. Регулираш височината по два начина: изваждаш част от пълнежа или слоя мемори пяна с гел. За безупречна хигиена махаш слоя мемори пяна и переш цялата възглавница на 40℃. Размер 45Х65 см.

Виж повече
Детайли за продукта

Забрави за досадното потене в горещите летни нощи с Охлаждаща възглавница 2в1!

По време на сън тялото ни значително повишава температурата си, което може да се дължи на различни фактори. Установено е, че когато тази температура се повиши, за да я регулира, тялото ни започва да се поти. Знаем, че това чувство не е приятно за никого, затова създадохме охлаждаща възглавница Дормео.

Класическата Охлаждаща възглавница 2в1 е всичко, от което имаш нужда за спокоен и прохладен сън. Изработена по иновативна технология със специални охлаждащи гел капсули. Тя е изключително удобна и получаваш нужната опора на главата независимо от любимата ти поза на сън. Лесно я персонализираш спрямо твоите нужди, като избираш дали да спиш върху страната с пълнеж от мемори пяна или страната с пълнеж от синтетичен пух.

Ако често ти е топло по време на сън, независимо от температурата навън, охлаждащата възглавница е точно за теб.

Пълнеж от мемори пяна с охлаждащ гел и синтетичен пух

В зависимост от предпочитанията ти избираш най-удобния вариант за теб.

От едната страна възглавницата е със специален слой мемори пяна с охлаждащи гел капсули, които я правят охлаждаща и адаптивна. Целият слой мемори пяна е перфориран, за да бъде възглавницата максимално проветрива.

Мемори пяната е идеална за тези, които обичат да спят по гръб и настрани. Тя се адаптира идеално по формите на главата и врата, като осигурява нужния комфорт и опора, без излишен натиск. Охлаждащият гел в мемори пяната реагира на топлината от тялото: когато температурата на тялото ти се покачи, гелът абсорбира топлината. За да ти е винаги добре и да спиш в прохлада дори през горещите нощи.

От другата страна пълнежът е синтетичен пух. Той отлично регулира топлината и е много приятен на допир. Абсорбира минимално влагата, което прави възглавницата бързо съхнеща и устойчива на петна. Ако обичаш да спиш по гръб просто извади слоя мемори пяна и се наслаждавай на изцяло класическа възглавница. Независимо от любимата ти поза на сън си осигуряваш сън в прохлада.

Синтетичният пух прави възглавницата:

  • Лека и проветрива
  • Бързо съхнеща
  • Устойчива на разтягане и свиване
  • Не задържа прах

Регулираш височината

Лесно регулираш височината по два начина:

изваждаш слоя от мемори пяна и получаваш класическа възглавница с пълнеж от синтетичен пух. В случай, че искаш още повече да персонализираш комфорта си, възглавницата има вътрешен цип, чрез който може да изваждаш част от пуха. По този начин си гарантираш максимален персонализиран комфорт.

изваждаш част от пуха и се наслаждаваш на адаптивната опора, която ти осигурява мемори пяната и прохладата от гел капсулите. Като изваждаш или добавяш част от пуха, лесно регулираш височината.

Лесна за поддръжка

За безупречна хигиена, само изваждаш слоя мемори пяна и переш цялата възглавница в пералня на 40 Сﹾ.

Техническа информация
Линия Dormeo Виталити
Програма Dormeo спане

Клиентско мнение 3 Оценка(и)

4,65

3 Ревю(та)

Артикул (и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Алекс

www.dormeo.bg

Удобна, тялото си отпочива, но не е охлаждаща
Най-удобната възглавница, която някога съм ползвал. Все едно е проектирана за моето тяло. Но частта с охлаждането е доста подвеждаща. Не бих казал, че виждам разлика с обикновена възглавница (с изключение на гъшия пух), докато в рекламата са изобразени кубчета лед, което ме ентусиазира и повярвах, че наистина ще е "охлаждаща". Ефектът по-скоро е на незагряваща, но определено не е охлаждаща.

Теди

www.dormeo.bg

Обичам Дормео
Възглавницата е мека и много удобна. Наслаждаваш се на прохлада и спокоен сън.

Мама55

www.dormeo.bg

НЕОБХОДИМОСТ ЗА НОРМАЛЕН СЪН !!!!!
Това е необходимост за всеки нормален и обичащ себе си човек.Купете си я за да се наслаждавате на сънят си пълноценно!!!!

Артикул (и)

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56

&bsp;За презентация на живо, кликни тук