Твоята количка е празна!

Опитай

За съня

1-10 of 75

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8
 • Най-новата тенденция в науката за съня: Тежките одеяла

  Най-новата тенденция в науката за съня: Тежките одеяла

  Всички искаме да се радваме на по-добър сън през нощта, и учените, които се занимават с това, изглежда са открили решението. След редица изследвания, тежките одеяла доказаха, че могат да осигурят по-добра среда за сън за повечето участници. Но какво представляват те и как работят? Разговаряхме с експерти и участници в проучванията и ти предоставяме информацията, от която се нуждаеш, за да можеш сам да прецениш.

  Научи повече 
 • Естествено анти-стрес решение от Дормео

  Естествено анти-стрес решение от Дормео

  Забързаното ежедневие става все по-стресиращо и няма никакви изгледи това да се промени скоро. Прибираш се у дома със стреса, който си натрупал през деня, не можеш да се успокоиш и да заспиш, притеснявайки се за утрешните си проблеми. Краткосрочните последствия на този порочен кръг от стрес и липса на сън бързо оказват своето влияние: намалена енергия и концентрация, по-слаби когнитивни умения, по-ниска продуктивност. Да не говорим за дългосрочните последствия, които могат да бъдат сериозна заплаха за здравето ни. За наша радост, съществува лесно и естествено решение. Анти-стрес одеялото от Дормео ще ти помогне да намалиш тревожността и стреса и да подобриш не само качеството си на сън, но и на живот.

  Научи повече 
 • Как да заспиваме за 2 минути, всеки сезон

  Как да заспиваме за 2 минути, всеки сезон

  Сигурно са ти попадали много статии със съвети как да заспиваме по-бързо. Но тези тук идват от военните на САЩ! А както знаем, пълноценната почивка и добрият сън са решаващи за тях, така че техните техники за по-бързо заспиване може най-накрая да са решението на проблема ти.

  Научи повече 
 • Как недостатъчният сън отслабва имунната система

  Как недостатъчният сън отслабва имунната система

  Всички знаем, че твърде малкото сън може да направи организма ни по-податлив на болести и вируси, особено в пиковите им сезони. Но защо? Как точно сънят повлиява на имунната система и я отслабва, ако е малко? Как можем да намалим вредните последици от недоспиването? Нека видим…

  Научи повече 
 • Дормео спечели престижната Награда EMMA за Най-добра Кампания за 2019

  Дормео спечели престижната Награда EMMA за Най-добра Кампания за 2019

  Дормео спечели много престижна награда от церемонията на ERA Europe Emma Awards, отличаваща най-добрите компании, продукти и личности в индустрията на стоките за дома. Наградите са организирани от ERA Europe – Европейската асоциация за електронна търговия и отличава призьорите за техните находчивост, творчество, изключителна работа и постижения в областта.

  Научи повече 
 • По-добър сън с помощта на природата

  По-добър сън с помощта на природата

  Изпробвали сте най-различни фармацевтични продукти и техники, препоръчани ви от експерти, но пълноценният сън все още е далечен блян за вас. Решението на проблемите ви със съня може да се корени в едно от чудесата на природата – билките! Вижте кои от тях оказват благоприятно въздействие върху съня и заложете на безвредния подход.

  Научи повече 
 • Еднакви сънища ли сънуваме?

  Еднакви сънища ли сънуваме?

  Вероятно не знаете, че мъжете и жените сънуват напълно различни сънища. Изследване показва, че жените сънуват много по-често от мъжете и помнят какво са сънували с много по-големи подробности. Ако жените се събудят по време на сън, 95% от тях ще помнят какво са сънували, докато същото може да се каже само за 80% от мъжете. Сънищата при жените са два пъти по-дълги от тези на мъжете.

  Научи повече 
 • С възрастта става все по-трудно да се наспим. Ето го решението!

  С възрастта става все по-трудно да се наспим. Ето го решението!

  С напредването на възрастта здравият сън става все по-непостижим и това понякога може да доведе до сериозни здравословни проблеми. И тук не става въпрос за 70 или 80-годишните хора, този проблем може да се появи още в 30-те или 40-те ви години. Защо става така и какво можем да направим, за да спим отново като бебета?

  Научи повече 
 • Не е безсъние – емоциите ти те държат буден в различни часове на нощта

  Не е безсъние – емоциите ти те държат буден в различни часове на нощта

  Безсънието е медицинско състояние, вид разстройство на съня, което води до проблеми със заспиването и поддържането на продължителен сън през нощта. Но не всички проблеми със съня са свързани с безсънието. Всъщност, много често причина за тях са нашите емоции. Искаш ли да знаеш кои емоции са виновни за проблемите ти със съня? Тогава си отговори на един въпрос - по кое време на нощта се будиш?

  Научи повече 
 • 15 интересни факта за хъркането

  15 интересни факта за хъркането

  Не можеш да спиш по цяла нощ, защото гаджето или съквартирантът ти хъркат? Със сигурност ти е неприятно, но знаеш ли как може да се чувстват те? Ето 15 факта за хъркането, които ще ти помогнат да разбереш по-добре проблема им и да отложиш поне за малко изхвърлянето им от спалнята…

  Научи повече 

1-10 of 75

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56