Твоята количка е празна!

Опитай

За съня

1-10 of 71

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8
 • Дормео спечели престижната Награда EMMA за Най-добра Кампания за 2019

  Дормео спечели престижната Награда EMMA за Най-добра Кампания за 2019

  Дормео спечели много престижна награда от церемонията на ERA Europe Emma Awards, отличаваща най-добрите компании, продукти и личности в индустрията на стоките за дома. Наградите са организирани от ERA Europe – Европейската асоциация за електронна търговия и отличава призьорите за техните находчивост, творчество, изключителна работа и постижения в областта.

  Научи повече 
 • По-добър сън с помощта на природата

  По-добър сън с помощта на природата

  Изпробвали сте най-различни фармацевтични продукти и техники, препоръчани ви от експерти, но пълноценният сън все още е далечен блян за вас. Решението на проблемите ви със съня може да се корени в едно от чудесата на природата – билките! Вижте кои от тях оказват благоприятно въздействие върху съня и заложете на безвредния подход.

  Научи повече 
 • Еднакви сънища ли сънуваме?

  Еднакви сънища ли сънуваме?

  Вероятно не знаете, че мъжете и жените сънуват напълно различни сънища. Изследване показва, че жените сънуват много по-често от мъжете и помнят какво са сънували с много по-големи подробности. Ако жените се събудят по време на сън, 95% от тях ще помнят какво са сънували, докато същото може да се каже само за 80% от мъжете. Сънищата при жените са два пъти по-дълги от тези на мъжете.

  Научи повече 
 • С възрастта става все по-трудно да се наспим. Ето го решението!

  С възрастта става все по-трудно да се наспим. Ето го решението!

  С напредването на възрастта здравият сън става все по-непостижим и това понякога може да доведе до сериозни здравословни проблеми. И тук не става въпрос за 70 или 80-годишните хора, този проблем може да се появи още в 30-те или 40-те ви години. Защо става така и какво можем да направим, за да спим отново като бебета?

  Научи повече 
 • Не е безсъние – емоциите ти те държат буден в различни часове на нощта

  Не е безсъние – емоциите ти те държат буден в различни часове на нощта

  Безсънието е медицинско състояние, вид разстройство на съня, което води до проблеми със заспиването и поддържането на продължителен сън през нощта. Но не всички проблеми със съня са свързани с безсънието. Всъщност, много често причина за тях са нашите емоции. Искаш ли да знаеш кои емоции са виновни за проблемите ти със съня? Тогава си отговори на един въпрос - по кое време на нощта се будиш?

  Научи повече 
 • 15 интересни факта за хъркането

  15 интересни факта за хъркането

  Не можеш да спиш по цяла нощ, защото гаджето или съквартирантът ти хъркат? Със сигурност ти е неприятно, но знаеш ли как може да се чувстват те? Ето 15 факта за хъркането, които ще ти помогнат да разбереш по-добре проблема им и да отложиш поне за малко изхвърлянето им от спалнята…

  Научи повече 
 • Най-успешните техники за ранно ставане

  Най-успешните техники за ранно ставане

  Най-добрата техника за ранно ставане е да станеш. Звучи малко прекалено за сутрините, но ако настроиш ума си за това, с времето ще ти стане по-лесно. Отделно от този метод, имаме няколко техники за ранното ставане. 

  Научи повече 
 • Да позволиш ли на домашния си любимец да спи в леглото ти?

  Да позволиш ли на домашния си любимец да спи в леглото ти?

  Става все по-полулярно да делиш леглото с кучето или котката си. Учените не са съгласни с тази тенденция. Така че, трябва ли да пускаш домашния си любимец в леглото? Ако го направиш, какво се случва с хигиената?

  Научи повече 
 • Нов понеделник, нова седмица, нови цели – но как?

  Нов понеделник, нова седмица, нови цели – но как?

  Има дни, в които просто не ти се иска да станеш от леглото. Открий пълноценния сън, с който дори и понеделник е поносим. 

  Научи повече 
 • С матраците Еър+ сякаш спиш върху облак

  С матраците Еър+ сякаш спиш върху облак

  Неповторимият комфорт среща съвременните технологии. Отпусни се на матраци от ново поколение.

  Научи повече 

1-10 of 71

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56