Твоята количка е празна!

Опитай

Здраве

1-10 of 51

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Какво казват сънищата ни за нашето здраве?

  Какво казват сънищата ни за нашето здраве?

  Сънищата могат да бъдат нещо много интересно, но те крият и по-дълбок смисъл. Знаеш ли, че сънищата ти могат да съдържат информация за твоето здраве? Повечето от нас сънуват от 4 до 6 часа на денонощие и помнят сънищата си в рамките на 14 дни. Най-лесният начин да запомним сънищата си е като се опитаме да си ги припомним веднага, щом се събудим. Ако заспим отново, без да мислим за тях, най-вероятно ще забравим всички подробности, свързани с тях.

  Научи повече 
 • Органичен памук – платът на нашия живот

  Органичен памук – платът на нашия живот

  Памукът обикновено бива описван като плата на нашия живот и основателно. Като деца постоянно сме слушали как нашите баби говорят за него с възхищение, а майките ни го величаят. Откакто големите международни компании се появиха и започнаха да тровят памучните полета с вредни пестициди, памукът вече не е толкова мек, удобен и приятен на допир, както преди. Но ние имаме решение – органичен памук – нежен като едно време. Отгледан в органичните полета с много любов. Обещаваме ти, че повече няма да поискаш да носиш друго, освен органичен памук. Прочети защо.

  Научи повече 
 • Сутрин или вечер – когато и да лягаш, буди се отпочинал

  Сутрин или вечер – когато и да лягаш, буди се отпочинал

  Ето, че дългите летни дни са вече тук. А с тях и желанието ни да вършим повече неща през деня и да си лягаме по-късно. За купонджиите лягането може да бъде и чак на сутринта. Но как да си осигурим достатъчно пълноценен сън, за да имаме енергия за всичко това?

  Научи повече 
 • Може ли подремването да бъде смъртоносно?

  Може ли подремването да бъде смъртоносно?

  Свърши всичката работа вкъщи, заведе децата при съседските, напазарува и сега е време за добре заслужения следобеден сън! Очакваш следобедния сън да те възстанови, но дали наистина ще стане така?

  >
  Научи повече 
 • Победи есенните настинки със 7 лесни стъпки

  Отново подсмърчаш? Е, не си единственият, защото есента е сезонът на настинките, което прави мрачните есенни дни още по-неприветливи. Не се страхувай – определено знаем как  да се предпазиш от грипа: ето 7 лесни стъпки, с които да го победиш. 

  Научи повече 
 • Две жизненоважни устройства за дома: йонизатори и овлажнители

  Зимата бавно настъпва, а това означава, че идва периодът, в който ще прекарваме по-голяма част от времето си в затворени помещения, където въздухът може да бъде десет пъти по-замърсен, отколкото навън.

  Научи повече 
 • Да успееш в бизнеса

  В света на бизнеса, да оцелееш означава да си сред най-добрите... Ученето през целия живот е точно това, което в момента се превръща в правилна формула за нарастване конкурентоспособността и успеха..

  Научи повече 
 • Здравословен и активен начин на живот за цялото семейство

  Повечето от вас със сигурност ще се съгласят - няма нищо по-хубаво от това да прекараш активно деня си или да бъдеш със семейството си. Защо тази есен не съчетаеш двете? Ето няколко съвета как да се погрижиш за здравето си, като същевременно бъдеш с хората, които обичаш най-много…

  Научи повече 
 • Зимно пречистване на организма

  Замърсената природа, забързаният живот и недостигът на време за възстановяване хармоничното равновесие във функциите на организма се отразява не само на общото телесното състояние, но и психическото здраве.

  Научи повече 
 • Kоя част на деня за какво е най-подходяща

  Денят се дели на сутрин, следобед и вечер. Чувстваме се, а и се държим различно в различните части на деня. Идва момент когато сме изтощени и уморени и спешно се нуждаем да полегнем за кратка дрямка. Но има и моменти, когато сме изпълнени с енергия и сме хиперактивни.

  Научи повече 

1-10 of 51

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56