ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

1-10 of 55

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Чисто легло, пълноценен сън

  Ние от Дормео се грижим продуктите за сън, които идват в дома ти, да са с високо качество. Те са разработени с цел да осигуряват възможно най-пълноценния сън, в максимално хигиенична среда.
 • Как липсата на сън се отразява на нашата имунна система

  Всички знаем, че липсата на сън може да доведе до по-лесно разболяване, нали? Но защо? Защо точно сънят (или по-точно липсата му) прави имунната ни система по-слаба? Време е да разбереш.

 • 8 неща, които могат да влошат настинката ти

  Сезонът на настинките е тук! Ще оставим съветите относно това какво трябва да правиш, когато си болен, на личния ти лекар (или на майка ти) и вместо това ще ти кажем какво не трябва да правиш, когато си болен. Защо? Защото тези неща могат да направят настинката ти дори още по-лоша.

 • Тежките одеяла помагат на хора, страдащи от безсъние

  Проучвания от цял свят сочат, че приблизително половината от населението на света ще страда от безсъние в даден момент от живота си. Има много различни причини за безсънието, от стрес и тревожност, до синдром на неспокойните крака. Независимо от причината, безсънието е състояние, което може да доведе до множество проблеми в личен и професионален план. И така, когато се появи ново решение, хората, страдащи от безсъние, искат да чуят за него.

 • Какво казват сънищата ни за нашето здраве?

  Сънищата могат да бъдат нещо много интересно, но те крият и по-дълбок смисъл. Знаеш ли, че сънищата ти могат да съдържат информация за твоето здраве? Повечето от нас сънуват от 4 до 6 часа на денонощие и помнят сънищата си в рамките на 14 дни. Най-лесният начин да запомним сънищата си е като се опитаме да си ги припомним веднага, щом се събудим. Ако заспим отново, без да мислим за тях, най-вероятно ще забравим всички подробности, свързани с тях.

 • Органичен памук – платът на нашия живот

  Памукът обикновено бива описван като плата на нашия живот и основателно. Като деца постоянно сме слушали как нашите баби говорят за него с възхищение, а майките ни го величаят. Откакто големите международни компании се появиха и започнаха да тровят памучните полета с вредни пестициди, памукът вече не е толкова мек, удобен и приятен на допир, както преди. Но ние имаме решение – органичен памук – нежен като едно време. Отгледан в органичните полета с много любов. Обещаваме ти, че повече няма да поискаш да носиш друго, освен органичен памук. Прочети защо.

 • Сутрин или вечер – когато и да лягаш, буди се отпочинал

  Ето, че дългите летни дни са вече тук. А с тях и желанието ни да вършим повече неща през деня и да си лягаме по-късно. За купонджиите лягането може да бъде и чак на сутринта. Но как да си осигурим достатъчно пълноценен сън, за да имаме енергия за всичко това?

 • Може ли подремването да бъде смъртоносно?

  Свърши всичката работа вкъщи, заведе децата при съседските, напазарува и сега е време за добре заслужения следобеден сън! Очакваш следобедния сън да те възстанови, но дали наистина ще стане така?

  >
 • Победи есенните настинки със 7 лесни стъпки

  Отново подсмърчаш? Е, не си единственият, защото есента е сезонът на настинките, което прави мрачните есенни дни още по-неприветливи. Не се страхувай – определено знаем как  да се предпазиш от грипа: ето 7 лесни стъпки, с които да го победиш. 

 • Две жизненоважни устройства за дома: йонизатори и овлажнители

  Зимата бавно настъпва, а това означава, че идва периодът, в който ще прекарваме по-голяма част от времето си в затворени помещения, където въздухът може да бъде десет пъти по-замърсен, отколкото навън.

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56