Твоята количка е празна!

Опитай

Здраве

1-10 of 54

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Как липсата на сън се отразява на нашата имунна система

  Как липсата на сън се отразява на нашата имунна система

  Всички знаем, че липсата на сън може да доведе до по-лесно разболяване, нали? Но защо? Защо точно сънят (или по-точно липсата му) прави имунната ни система по-слаба? Време е да разбереш.

  Научи повече 
 • 8 неща, които могат да влошат настинката ти

  8 неща, които могат да влошат настинката ти

  Сезонът на настинките е тук! Ще оставим съветите относно това какво трябва да правиш, когато си болен, на личния ти лекар (или на майка ти) и вместо това ще ти кажем какво не трябва да правиш, когато си болен. Защо? Защото тези неща могат да направят настинката ти дори още по-лоша.

  Научи повече 
 • Тежките одеяла помагат на хора, страдащи от безсъние

  Тежките одеяла помагат на хора, страдащи от безсъние

  Проучвания от цял свят сочат, че приблизително половината от населението на света ще страда от безсъние в даден момент от живота си. Има много различни причини за безсънието, от стрес и тревожност, до синдром на неспокойните крака. Независимо от причината, безсънието е състояние, което може да доведе до множество проблеми в личен и професионален план. И така, когато се появи ново решение, хората, страдащи от безсъние, искат да чуят за него.

  Научи повече 
 • Какво казват сънищата ни за нашето здраве?

  Какво казват сънищата ни за нашето здраве?

  Сънищата могат да бъдат нещо много интересно, но те крият и по-дълбок смисъл. Знаеш ли, че сънищата ти могат да съдържат информация за твоето здраве? Повечето от нас сънуват от 4 до 6 часа на денонощие и помнят сънищата си в рамките на 14 дни. Най-лесният начин да запомним сънищата си е като се опитаме да си ги припомним веднага, щом се събудим. Ако заспим отново, без да мислим за тях, най-вероятно ще забравим всички подробности, свързани с тях.

  Научи повече 
 • Органичен памук – платът на нашия живот

  Органичен памук – платът на нашия живот

  Памукът обикновено бива описван като плата на нашия живот и основателно. Като деца постоянно сме слушали как нашите баби говорят за него с възхищение, а майките ни го величаят. Откакто големите международни компании се появиха и започнаха да тровят памучните полета с вредни пестициди, памукът вече не е толкова мек, удобен и приятен на допир, както преди. Но ние имаме решение – органичен памук – нежен като едно време. Отгледан в органичните полета с много любов. Обещаваме ти, че повече няма да поискаш да носиш друго, освен органичен памук. Прочети защо.

  Научи повече 
 • Сутрин или вечер – когато и да лягаш, буди се отпочинал

  Сутрин или вечер – когато и да лягаш, буди се отпочинал

  Ето, че дългите летни дни са вече тук. А с тях и желанието ни да вършим повече неща през деня и да си лягаме по-късно. За купонджиите лягането може да бъде и чак на сутринта. Но как да си осигурим достатъчно пълноценен сън, за да имаме енергия за всичко това?

  Научи повече 
 • Може ли подремването да бъде смъртоносно?

  Може ли подремването да бъде смъртоносно?

  Свърши всичката работа вкъщи, заведе децата при съседските, напазарува и сега е време за добре заслужения следобеден сън! Очакваш следобедния сън да те възстанови, но дали наистина ще стане така?

  >
  Научи повече 
 • Победи есенните настинки със 7 лесни стъпки

  Отново подсмърчаш? Е, не си единственият, защото есента е сезонът на настинките, което прави мрачните есенни дни още по-неприветливи. Не се страхувай – определено знаем как  да се предпазиш от грипа: ето 7 лесни стъпки, с които да го победиш. 

  Научи повече 
 • Две жизненоважни устройства за дома: йонизатори и овлажнители

  Зимата бавно настъпва, а това означава, че идва периодът, в който ще прекарваме по-голяма част от времето си в затворени помещения, където въздухът може да бъде десет пъти по-замърсен, отколкото навън.

  Научи повече 
 • Да успееш в бизнеса

  В света на бизнеса, да оцелееш означава да си сред най-добрите... Ученето през целия живот е точно това, което в момента се превръща в правилна формула за нарастване конкурентоспособността и успеха..

  Научи повече 

1-10 of 54

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56