Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!
Временно няма наличност
Photo
Video

С иновативна завивка с цип от Dormeo® си осигуряваш комфортен сън през цялата нощ. Можеш да закопчаеш или откопчаеш ципа отстрани, за да регулираш проветривостта й. По този начин си регулираш нивото на топлина през цялата година. Завивката се пере в пералня на 60ﹾС градуса и може да я сушиш в сушилня. Избираш от 2 размера: 140х200см и 200х200см.

Завивка с цип
От 119,90 лв. Нагоре от
Продуктът не е наличен, свържете се с нас на: 02/80 843 56
Бърз преглед

С иновативна завивка с цип от Dormeo® си осигуряваш комфортен сън през цялата нощ. Можеш да закопчаеш или откопчаеш ципа отстрани, за да регулираш проветривостта й. По този начин си регулираш нивото на топлина през цялата година. Завивката се пере в пералня на 60ﹾС градуса и може да я сушиш в сушилня. Избираш от 2 размера: 140х200см и 200х200см.

Виж повече
Детайли за продукта

Удобна и практична завивка само на една ръка разстояние

Благодарение на ципа, можеш лесно да регулираш проветривостта на завивката, следователно също можеш да регулираш топлината и нивото на комфорт. Регулираш оптималното ниво на топлина и проветривост, като откопчаеш или закопчаеш ципа отстрани на завивката. Лесно правиш завивката по най-подходящия начин за теб през всяко време на годината. 

Когато дойдат пролетните и летните месеци, просто отвори ципа отстрани. Така ще увеличиш циркулацията на въздуха в завивката. През есента и зимата ти е нужна по-топла и уютна среда за сън, затова просто закопчай ципа, за да ти е топло през цялата нощ.

Изработена с модерни и устойчиви материали

Завивката с цип е изработена от микрофибри, които са силно абсорбиращи и устойчиви. Те се грижат твоята среда за сън да е винаги суха и без влага през цялата нощ и всички сезони.

Пълнеж от Wellsleep® микрофибри и бамбукови нишки

Dormeo®Завивка с цип е с пълнеж от Wellsleep® микрофибри. Те се грижат тя да бъде дишаща. Благодарение на модерните материали, вложени в изработката завивката, тя е супер мека, а уникалните качества на нишките създават въздушни джобове, които й придават допълнителен обем. Wellsleep® микрофибрите са добавени също и в обшивката на завивката, за да бъде още по-мекичка. 

В пълнежа добавихме и меки, силно абсорбиращи бамбуко-вискозни нишки, които й придават невероятни терморегулативни качества, правейки я напълно подходяща за употреба през цялата година. Бамбуко-вискозните нишки са един от най-устойчивите ресурси, като в същото време са 100% биоразградими и невероятно меки. Можеш да се насладиш на комфорт без угризения, защото завивката ти е създадена с грижа за околната среда.

Страните на завивката са с AirX система. Плат който осигурява оптимална въздушна циркулация през завивката, за да поддържа свежа и суха през цялата нощ. 

Лесна грижа и поддръжка

Dormeo®Завивка с цип е изключително лесна за поддръжка, пере се на 60°C и може да се суши в сушилня. За да се избегне струпването на пълнеж, препоръчваме да разтърсваш добре завивката след пране и по време на съхнене. Избираш от 2 стандартни размера: 140x 00см 200x200см

Техническа информация
Линия Dormeo Виталити
Програма Dormeo спане
Размери 140X200 cm; 200X200 cm
допълнителни възможности Top and bottom fabric: 100% polyester; Side fabric:100% polyester (Airmesh); Core: 50% viscose (bamboo cellulose), 50% polyester (Wellsleep® advanced)

Клиентско мнение (0 Ревю(та))

Все още няма мнения за този продукт...

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56