ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Завивка Сиена 4 сезона

100 60 2
SKU: 99-1000117550

Дормео завивка Сиена 4 сезона e удобна и проветрива. Тя е с отлични терморегулиращи свойства. Съчетава две завивки с различна дебелина: една по-тънка, която използваш лятото, една по-дебела за преходните сезони, а през зимата съединяваш двете заедно. Идеална за хора, склонни към развиване на алергии. Пере се до 60 С. 2 размера: 140x200 см и 200x200 cм.

Завивка Сиена 4 сезона
От 139,90 лв. Нагоре от
Club5*: 132,91 лв.
Избери опции за продукта, за да получиш информация за доставка.
Обади ни се на: 02/80 843 56
Бърз преглед

Дормео завивка Сиена 4 сезона e удобна и проветрива. Тя е с отлични терморегулиращи свойства. Съчетава две завивки с различна дебелина: една по-тънка, която използваш лятото, една по-дебела за преходните сезони, а през зимата съединяваш двете заедно. Идеална за хора, склонни към развиване на алергии. Пере се до 60 С. 2 размера: 140x200 см и 200x200 cм.

Виж повече
Детайли за продукта

Пълнеж от Wellsleep® микрофибри

Завивка Сиена 4 сезона е с пълнеж от Wellsleep® микрофибри, които се грижат завивката ти да бъде дишаща и мека. Уникалната структура на тези микрофибри създава въздушни джобове, които придават допълнителен обем на завивката, като я правят изключително мека. Горната част на завивката е с приятен зигзагообразен шев, който освен, че изглежда добре, предотвратява струпването на пълнеж в ъглите, подсигурявайки равномерното му разпределение.

Завивка Сиена 4 сезона е направена от хипоалергични материали. Изключително качествена и здрава. С нея не ти е нито много топло, нито студено. Благодарение на хитрия дизайн, който позволява двете завивки да бъдат съединени в една, можеш да я използваш през цялата година – по-тънката използваш лятото, по-дебелата използваш за преходните сезони, а през зимата съединяваш двете заедно. Завивка Сиена 4 сезона не задържа влагата, защото е дишаща. И устойчива на петна! Спокойно хапвай в леглото.

Сиена 4 сезона има качествата на завивка с гъши пух без риск от алергии. Затова е много подходяща за хора с чувствителна кожа и склонни към алергии. Без проблем използваш завивка Сиена без допълнително спално бельо. Тя се пере лесно и съхне бързо. Подходяща е и за сушилня.

Капитонирано покритие

Имаш пухкава завивка и в същото време лека и мекичка. Пълнежът и покритието й създават усещане за сън върху пух. Капитонажът не позволява скупчване и разместване на пълнежа. Переш я лесно, а за по-добра хигиена и до 60°С. Идеална за всички фенове на честото пране и перфектната поддръжка.

Качествени материали за издръжливост

Дормео завивка Сиена 4 сезона е изработена от Softdream микрофибри, които са здрави, издръжливи, бързо съхнещи и устойчиви. Благодарение на този материал, твоята завивка няма да промени формата, цвета или структурата си и ще можеш да се наслаждаваш на нейния комфорт по-дълго време.

Две завивки в една за по-практична употреба

Дормео завивка Сиена 4 сезона се състои от две завивки – една по-лека (150гр) и една по-дебела (250гр). През лятото можеш да ги използваш по отделно като две завивки, а през зимата да ги съединиш в една, по-топла. В краищата на завивките има копчета, което позволява лесно и практично комбиниране на двете завивки.

Практички характеристики за удобна употреба

Завивка Сиена 4 сезона се пере в перална машина до 60°C , за да можеш да спиш спокойно в чиста и свежа среда. Благодарение на съвременните материали, тя съхне бързо. Завивка Сиена 4 сезона се предлага в два размера: 140 х 200 и 200 х 200 см.

Техническа информация
Filling Thinner duvet: Filling: 100% polyester (Wellsleep® advanced); Thicker duvet: Filling: 100% polyester (Wellsleep® advanced)
Линия Dormeo Комфорт
Покритие Thinner duvet: Cover fabric: 100% polyester; Thicker duvet: Cover fabric: 100% polyester
Програма Dormeo спане
Размери 140x200 cm; 200x200 cm
Сезон цяла година

Клиентско мнение (2 Ревю(та))

3

2 Ревю(та)

Артикул (и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

_|_

www.dormeo.bg

Невероятно отвратително отношение и спазване на срокове
Сигурно е хубава завивка но така и не пристигна в срок + когато им звъннах да питам защо 10 ден няма доставка отговорът им беше "ами то около две седмици се чака така, че сигурно другата седмица ще дойде". Невероятно отношение, благодаря за това че не си спазвате сроковете и че имате толкова мило обслужване. :)
Здравейте! Моля приемете извиненията ни за случилото се. Надяваме се, че въпреки забавянето все пак завивката е пристигнала при Вас. Оставаме на разположение!

ГГ

www.dormeo.bg

Много добър продукт
Много практични. Държат се добре при пране и не се деформират.
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56