ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Завивки и одеяла

ЗАВИВКИ И ОДЕЯЛА

Подбрали сме най-качествените материали при производството на завивки и шалтета. Можеш да избираш между летни, зимни и подходящи за всички сезони завивки.

Подреждане по Сортирай по

Артикул (и)

Затвори
Page:
  1. 1
  2. 2

Артикул (и)

Затвори
Page:
  1. 1
  2. 2

Завивки - топло и пухкаво удобство

Завивката е съществена част от спалния комплект и заслужава да й отдадем нужната доза внимание. Наред с матрака и възглавницата завивките ни осигуряват средата, в която да си почиваме пълноценно, за да се заредим с енергията, необходима ни за забързаното ни ежедневие. Завивките Дормео се изработват от различни материали и в различни форми и размери, за да удовлетворят различните нужди и предпочитания, които всеки от нас има. Заповядай да разгледаш нашата богата селекция от завивки, за да откриеш най-подходящата за теб!


Когато избираш завивка, обикновено си изправен пред две алтернативи: да заложиш на завивка, изработена от естествени или от синтетични материали. И двата варианта имат своите преимущества. От една страна, естествените материали като бамбук, патешки пух или гъши пера изолират по естествен начин и 'дишат', което дава онова прекрасно пухкаво усещане, когато се сгушиш под завивката си. Ние в Дормео знаем това и затова много от завивките, които предлагаме, включват подбрани естествени материали, които са 'дишащи', помагат на влагата да се изпарява, докато спиш, и се грижат за общото ти здраве. От друга страна, синтетичните завивки на Дормео също са много практичен избор, тъй като са лесни за поддръжка. Ето защо те са предпочитан вариант за много хора, особено за тези, страдащи от различни алергии, защото могат да се перат често. Уелслийп микрофибрите, които представляват пухкава имитация на естествения гъши пух, дават усещането за уют, което пухът носи по принцип, но имат едно голямо предимство пред него - могат спокойно да се перат в пералня и не позволяват появата на прахови акари. 


И на последно място по ред, но не и по важност... Случвало ли ти се е да се събуждаш от студ през нощта или да се въртиш под горещото одеяло? Ако отговорът на някой от тези въпроси е положителен, е твърде вероятно завивката ти да не е подходяща за теб. Дормео предлага богата и разнообразна селекция от различни завивки за студено и топло време, за всички сезони, както и декоративни одеяла. Ако все още се колебаеш или пък търсиш едно решение, подходящо както за топло, така и за студено време, на твое разположение са специални завивки 2 в 1, направени от две отделни завивки, които позволяват да се създадат три нива на топлина. Повечето завивки се продават в комплект и с възглавница, направена от същия материал.


Разгледай страницата на Дормео и несъмнено ще откриеш завивка, която най-добре да отговаря на твоите изисквания и желания!

Ако е дошло време да смениш матрака си, заповядай да разгледаш предложенията ни в секция Матраци!

Ако диванът не ти е удобен, имаме решение за теб в секция Топ матраци!

Каним те и в секция Възглавници, за да направиш пътешествието си в страната на сънищата наистина незабравимо! 

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56